Gluten-Free Artisan Bread in Five Minutes a Day

    Nhà cung cấp:Macmillan Publishers
    Tác giả:Jeff Hertzberg,Zoe Francois
    Nhà xuất bản:Thomas Dunne Books
    Hình thức bìa:Bìa Cứng
  • Chính sách đổi trả 
    Đổi trả sản phẩm trong 30 ngày
    Xem thêm

    Sản phẩm tạm hết hàng

    Ưu đãi liên quan
    MÃ giảm 30K - ĐƠN HÀNG TỪ 250K
    Chi tiết
    Áp dụng cho đơn hàng mua sách ngoại văn
    MÃ FREESHIP 31K - ĐƠN TỪ 200K
    Chi tiết
    Áp dụng cho đơn hàng mua sách ngoại văn
    Xem thêm Mã
    MÃ giảm 30K - ĐƠN HÀNG TỪ 250K
    Chi tiết
    Áp dụng cho đơn hàng mua sách ngoại văn
    Xem thêm Mã
    MÃ FREESHIP 31K - ĐƠN TỪ 200K
    Chi tiết
    Áp dụng cho đơn hàng mua sách ngoại văn
    Xem thêm Mã
    Có thể áp dụng nhiều mã
    Áp dụng tối đa 1 mã giảm giá
    và 1 mã freeship
    Sản phẩm liên quan
    Fahasa Giới Thiệu
    Sản phẩm cùng mua
    Thông tin sản phẩm
    Mã hàng 9781250018311
    Tên Nhà Cung Cấp Macmillan Publishers
    Tác giả Jeff Hertzberg,Zoe Francois
    NXB Thomas Dunne Books
    Năm XB 24/10/2014
    Trọng lượng (gr) 861.82
    Kích Thước Bao Bì 2.0 x 23.0 x 18.0
    Số trang 291
    Hình thức Bìa Cứng
    Sản phẩm bán chạy nhất Top 100 sản phẩm Cakes, Baking, Icing & Sugarcraft bán chạy của tháng
    Giá sản phẩm trên Fahasa.com đã bao gồm thuế theo luật hiện hành. Bên cạnh đó, tuỳ vào loại sản phẩm, hình thức và địa chỉ giao hàng mà có thể phát sinh thêm chi phí khác như Phụ phí đóng gói, phí vận chuyển, phụ phí hàng cồng kềnh,...
    Chính sách khuyến mãi trên Fahasa.com không áp dụng cho Hệ thống Nhà sách Fahasa trên toàn quốc

    The bestselling authors of the groundbreaking Artisan Bread in Five Minutes a Day bring you a new cookbook with 90 delicious, entirely gluten-free bread recipes made from easy-to-find ingredients.

    With more than half a million copies of their books in print, Jeff Hertzberg, MD and Zoë François have proven that people want to bake their own bread, so long as they can do it quickly and easily. But what about people with celiac disease or gluten sensitivity? They want to eat well too, but gluten is everywhere: in cakes, pastas, desserts, gravy--even in beer and Scotch whiskey. But the thing they miss most? Bread.

    Based on overwhelming requests from their readers, Jeff Hertzberg and Zoë François have returned to their test kitchens to create an entirely gluten-free bread cookbook--most of the recipes that readers loved in Artisan Bread in Five Minutes a Day appear here in a gluten-free version. In just five minutes a day of active preparation time, you can create delectable, gluten-free Sandwich loaves. European Peasant Bread, 100% Whole Grain Loaves, French Baguettes, Crock Pot Bread, Caraway "Rye" Bread, Challah, and even fabulous dessert breads like Brioche, Doughnuts, and Sticky Pecan Caramel Rolls.

    Gluten-Free Artisan Bread in Five Minutes a Day extends their revolutionary stored-dough method to yeasted and unleavened breads made without wheat, barley, or rye. With 90 recipes--plus 100 black-and-white instructional photos and 40 gorgeous color images--the authors adopt the rich palette of world breads to their unique method. With this revolutionary approach, you CAN have mouthwatering gluten-free artisan bread in just five minutes a day!

    Xem Thêm
    Đánh giá sản phẩm
    0/5
    (0 đánh giá)
    5 sao
    0%
    4 sao
    0%
    3 sao
    0%
    2 sao
    0%
    1 sao
    0%

    Chỉ có thành viên mới có thể viết nhận xét.Vui lòng đăng nhập hoặc đăng ký.

    • Gợi ý dành riêng cho bạn
    • Sách đang theo dõi