và 1 mã freeship
Mã hàng | 9780794607524 |
---|---|
Nhà Cung Cấp | Berkeley Books |
Tác giả | Ajoy Joshi |
NXB | PERIPLUS EDITIONS |
Năm XB | 04/04/2014 |
Trọng lượng (gr) | 771.1 |
Kích Thước Bao Bì | 1.0 x 24.0 x 22.0 |
Số trang | 176 |
Hình thức | Bìa Mềm |
Sản phẩm bán chạy nhất | Top 100 sản phẩm Cookery By Ingredient bán chạy của tháng |
Giá sản phẩm trên Fahasa.com đã bao gồm thuế theo luật hiện hành. Bên cạnh đó, tuỳ vào loại sản phẩm, hình thức và địa chỉ giao hàng mà có thể phát sinh thêm chi phí khác như Phụ phí đóng gói, phí vận chuyển, phụ phí hàng cồng kềnh,...
Chính sách khuyến mãi trên Fahasa.com không áp dụng cho Hệ thống Nhà sách Fahasa trên toàn quốc |
Take a tour of India in your own kitchen with this simple and easy-to-follow Indian cookbook! "Regional Indian Cooking" celebrates the cooking styles and regional specialties of the five main regions in India North, South, East, West and Central each with its own distinctive geography, lifestyle and culture. In keeping with the Indian philosophy of balance and the ancient principles of Ayurveda, author Ajoy Joshi makes it easy for cooks of all abilities to prepare unusual and delicious Indian dishes using only the freshest ingredients and spices that promote health and well-being. Each of the 120 recipes is presented in simple steps with helpful suggestions for delicious meat or vegetarian menus serving up to eight. Authentic Indian recipes include: Spiced Spinach (North) Chicken Biriyani (South) Shrimp Balchao (West) Homestyle Meat Broth (Central) Mango and Pistachio Ice Cream (East) Each region's cuisine has highlights to offer the home cook, from mouthwatering marinated kebabs of the north to the hot and spicy curries of the South. Emphasis on different ingredients distinguishes the East, with its use of mustard oil and curry leaves, from the abundant seafood and coconut-rich dishes of the West. The journey ends with the subtle melting pot of Central cuisine, which blends the best of the surrounding regions with centuries of global influence, and comes closest to defining Indian food around the world."